Een geweldige avond voor een fantastische prijs!

Bent u al bijna overtuigd van de Party Jukebox? Laat onze lage tarieven u dan overhalen! De Expose partyjukebox wordt bij u op locatie afgeleverd en aangesloten. Vervolgens wordt na afloop van het feest of op de volgende dag de Jukebox weer door ons opgehaald. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

 


.De Party Jukebox

Nu voor slechts € 119,- incl. BTW!

Een gegarandeerde avond feest met onze Party Jukebox! Geniet van meer dan 25.000 nummers in allerlei genres op uw feest, bruiloft, borrel of bedrijfsevenement. Met uitstekende geluidskwaliteit en een handige interface waarin u zelf de muziek kunt kiezen!

Transport vanaf Castricum (per gereden km <150 KM) is slechts €0,30 cent.
Transport vanaf Castricum (per gereden km > 150 KM) is slechts €0,50 cent.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan

 

 

De speakers in de Party-Jukebox zijn toereikend voor 20 a 25 personen op achtergrondvolume. Verwacht u meer personen? De Party-Jukebox is uit te breiden met de volgende opties:


Optioneel, maar wel heel erg leuk:

Extra speakers

Extra speakers

De speakers in de Party-Jukebox zelf zijn toereikend voor 20 a 25 personen op achtergrondvolume. Indien u meer personen verwacht of als de muziek wat meer naar feestvolume mag zijn de extra speakers benodigd. De speakers plaatsen wij beide op een statief. De speakers zijn toereikend voor ongeveer 80 personen op feestvolume.

voor slechts € 49,-

LED-Spots (6 stuks)

LED-Spots (6 stuks)

Geef de locatie een feestelijke uitstraling met onze LED-verlichting. De lampen kunnen ingesteld worden op een vaste kleur naar wens. Direct sfeer, plaats ze waar u zelf wilt!

voor slechts € 59,-

Draadloze microfoon

Draadloze microfoon

Zing mee met jouw favoriete nummers! Ook uitermate geschikt voor een speech of quiz. De draadloze microfoon wordt alleen verhuurd in combinatie met de extra speakers.

voor slechts € 19,-