Veel gestelde vragen

Omdat we graag willen dat u weet waar u aan toe bent hebben we een lijstje met ‘Veel gestelde vragen’ opgesteld. Hier geven we antwoord op de meest uiteenlopende vragen omtrent onze partyjukebox. Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom dan vooral niet om het ons te vragen in een mailtje!

Voor welke gelegenheden is de Party-Jukebox geschikt?

De Party-Jukebox is geschikt voor zeer uiteenlopende gelegenheden zowel klein als groot. Afgelopen jaren heeft onze Party-Jukebox gestaan op: bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten, tuinfeesten, kerstdiners, verjaardagen, buurtfeesten en barbecues.

Voor hoeveel personen is de Party-Jukebox geschikt?

De Party-Jukebox is geschikt voor gelegenheden zowel klein als groot. Dit komt omdat er gemakkelijk speakers aangesloten kunnen worden op de Party-Jukebox.

Kan ik mijn eigen speakers aansluiten op de Party-Jukebox?

Dit is mogelijk. De Party-Jukebox beschikt over tweemaal een driepolige gebalanceerde XLR uitgang. Deze aansluiting wordt meestal gebruik voor professionele installaties. Indien de Party-Jukebox aangesloten wordt op een installatie die niet door ons is geleverd is de huurder zelf verantwoordelijk voor het functioneren van de geluidinstallatie.

Kan ik de Party-Jukebox voor meerdere dagen huren?

Dit is mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief. Informeer naar de mogelijkheden via onze pagina 'contact'.

Hoe en wanneer betaal ik de Party-Jukebox?

Voor aanvang van de huurperiode dient het totaalbedrag op onze rekening te staan. U ontvang van ons via de email een factuur waarna u het bedrag kan overboeken.

Tot wanneer kan ik de Party-Jukebox nog annuleren?

De Party-Jukebox kan tot zeven dagen voor aanvang van de huurperiode kosteloos geannuleerd worden. Daarna rekenen wij een deel van het huurbedrag. Zie hiervoor onze algemene voorwaarden.

Kan de Party-Jukebox in de openlucht gebruikt worden?

De Party-Jukebox kan in de openlucht gebruikt worden. De Party-Jukebox dient wel altijd overdekt te staan. Dit kan zijn een party-tent, parasol of overkapping. Dit in verband met eventuele regen en zon. Door het zonlicht is het touchscreen niet goed meer te lezen.

Hoe groot is de Party-Jukebox?

De Party-Jukebox zelf neemt ongeveer de ruimte in van één persoon. Indien de Party-Jukebox met extra speakers gereserveerd wordt zal de installatie ongeveer de ruimte van 3 a 4 personen innemen.

Moet ik handig zijn met computers om de Party-Jukebox te kunnen bedienen?

Nee, dit hoeft niet. Wij hebben de Party-Jukebox zo ontworpen dat iedereen van jong tot oud de Party-Jukebox kan bedienen. De Party-Jukebox is met één druk op de knop aan en uit te zetten. Het touchscreen scherm maakt bediening erg intuïtief en gemakkelijk.

Is er een contactpersoon die mij bij eventuele problemen kan helpen?

Bij het bezorgen en installeren van de Party-Jukebox bij u op locatie geven wij altijd een telefoonnummer die tijdens uw feest bereikbaar is. Mochten zich problemen voordoen kunt u dat telefoonnummer bellen.

Hoe hard kan het volume van de Party-Jukebox?

Hoe hard het volume kan is afhankelijk in welke combinatie de Party-Jukebox wordt gehuurd. De Party-Jukebox beschikt over kleine ingebouwde speakers. Deze zijn geschikt voor muziek in huiskamers met 20 a 25 personen op achtergrondvolume . Meestal wordt de Party-Jukebox verhuurd met twee extra speakers op statief. Deze zijn toereikend voor ongeveer 80 a 100 personen op feestvolume.

Welke nummers staan er in de Party-Jukebox?

In de Party-Jukebox zitten 24.000 nummers vanaf de jaren ’60 tot de laatste hits van nu in allerlei genres. Wij kunnen niet garanderen dat ieder nummer in de Party-Jukebox staat. Mocht u willen weten of een specifiek nummer in de Party-Jukebox staat? Geef dit dan aan bij het reserveren van de Party-Jukebox.

Wat als er handmatig geen muziek is geselecteerd, is het dan stil?

Indien er handmatig geen muziek is geselecteerd is het niet stil. De Party-Jukebox zal altijd muziek draaien. Welke muziek de Party-Jukebox draait als er handmatig geen muziek is uitgekozen is afhankelijk welke speellijst u kiest.

Hoeveel stroom verbruikt de Party-Jukebox?

De Party-Jukebox verbruikt zeer weinig stroom. Eén vrij stopcontact in een straal van 5meter van de locatie van de Party-Jukebox is voldoende.

Kan ik de Party-Jukebox ook zelf bij jullie ophalen?

In verband met het formaat en kwetsbaarheid van de Party-Jukebox bezorgen wij op dit moment de Party-Jukebox enkel zelf.

Hoe lang huur ik de Party-Jukebox?

U huurt de Party-Jukebox maximaal voor 24 uur. In de Praktijk komen wij de Party-jukebox voor de feestelijke gelegenheid installeren en halen hem de volgende dag weer op. Tijden zijn altijd in overleg.

Wanneer komen jullie de Party-Jukebox weer ophalen?

Vaak staat de Party-Jukebox op een feest die door kan gaan tot in de vroege uurtjes. In dat geval halen wij de Party-Jukebox de volgende dag op. Indien u de Party-jukebox enkel overdag of begin van de avond wenst te huren kan het voorkomen dat wij hem de zelfde dag nog ophalen.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Je kan ons altijd een mailtje sturen met jouw specifieke vraag. We proberen deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Kijk op de pagina 'contact' voor ons contactformulier.